Univerzális Kontúr Fáslizás, UCW

Az Univerzális Kontúr Fáslizás egy olyan eljárás, amely a test begöngyölését jelenti a teljesen természetes, de speciális összetételű Tengeri iszap (Sea Clay) oldatba beáztatott fáslikkal. Természetes és hatásos módja annak, hogy méretet csökkentsünk, méregtelenítsük a testet, megtisztítsuk a bőrt és a végén teljesen megfiatalodottnak érezhessük magunkat a csodálatosan sima és selymes bőrünkkel.

Hogyan hat?

Amint a Sea Clay oldatba beáztatott fáslit felhelyezzük a testre, a hatás egy óriási dunsztkötéshez hasonlítható. A méreganyagok a Sea Clay hatására kiszívódnak a pórusokon, a lágy kötőszövet összenyomódik, a zsírsejtek tömörödnek és a bőr visszanyeri rugalmasságát. A méregtelenítés következtében, simább és szilárdabb izomalap jön létre a felette fekvő izomalap számára. Fontos megjegyezni, hogy ez a fáslizási eljárás NEM dehidratáló hatású- a vízveszteség következtében fellépő súlyveszteség minimális – ami azt jelenti, hogy NEM fog visszatérni az eredeti mérete ha megiszik egy pohár vizet.

Segít-e az Univerzális Kontúr Fáslizás a cellulit megszüntetésében?

Mivel a cellulit egy olyan rendellenes állapot, amely a bőrt szilárdan tartó kötőszövet lassú tönkremenetelét és elgyengülését okozza, a létrejött cellulitnak normál étrend és testmozgás segítségével történő megszüntetése rendszerint nem lehetséges. Az Universal Contour Wrap tud segíteni a rendellenes állapot korrigálását megakadályozó túlzott méreganyag kiküszöbölésében.

Hogyan lehet Kontúr Fáslizást végezni?

Először is, telefonáljon és kérjen időpontot – hölgyeim hozzanak magukkal pót alsóneműt, amibe a fáslizás után átöltözhetnek, mivel a fáslizás alatt viseltek nyirkosak lesznek. Meg fogom kérni Önt, hogy töltsön ki egy egészségügyi kérdőívet, majd egy különálló helységben levetkőzik alsóneműre. Ekkor megmérem Önt a test különböző pontjain, ezen pontokat megjelölve, hogy a fásli eltávolítása után ugyanezeken a pontokon megmérhessem újra. Ezután 25-30 kellemesen meleg fáslival körbe fáslizom a testét – megemelve a petyhüdt popsi feleket és melleket – behúzva a derekat, és általában “szoborrá alakítva a testet. Tekercselés után felsegítek önre egy vinil ruhát, hogy a test meleg maradjon a fáslik lehűlésekor is. A következő 60 percben pihenhet, a technika dolgozik.
A hatóidő leteltével eltávolítom a méreganyagokkal átitatódott fáslikat, majd újra megmérem a test körtérfogatát az előre megjelölt pontokon. Az első kezelésre szánjon 2 órát.

Mennyit fogok fogyni?

A Kontúr fáslizást arra tervezték, hogy elsősorban a méreteket csökkentse és nem annyira a kilókat. Az átlagember mérete a kitöltött mérettáblázat összesítése szerint 15-25 cm között csökken az első fáslizás után, az ügyfél méretétől és állapotától függően. Meghökkentő és hihetetlen méretcsökkenések fordultak már elő mindössze egyetlen Universal Contour Wrap kezelés után.

Tartós lesz-e a méretcsökkenés?

Tapasztalataink szerint a méretcsökkenés addig marad meg, amíg Ön nem szed fel extra súlyt.

Mit tesz a Kontúr Fáslizás a bőrömmel?

A fáslizás megtisztítja és méregteleníti a bőrt és ügyfeleink elmondása szerint bőrüket nagyon puhának, simának és feszesebbnek érzik a fáslizás után. A kezelést követően a hatóanyag még 3 napon keresztül hat és távolítja el a méreganyagokat. Sok ügyfelünk már csak a méregtelenítő hatásáért is kedveli a fáslizást.

A fáslizás csökkenti-e a mellemet?

A tényleges mellet nem, de 2-3 cm méretcsökkenés a háton bekövetkezhet. Ez észrevehető lesz a háton, a melltartó pántján.

Segít a fáslizás halványítani a nyúlási csíkokat?

Igen! Ahogy a bőr megfeszül, kevésbé észrevehetők lesznek a nyúlási csíkok.

Kinek alkalmazható ez a kezelés?

Mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére. Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként.

Univerzális Kontúr Fáslizás

  • egész testre 16.000 Ft

  • a comb, fenék, csípő, has területek 12.000 Ft