Sminktanfolyam csak Neked

Sok vendégem kérdezi: Mi áll jól nekem? Hova kell tenni a pirosítót? Hogyan húzzam ki, fessen be…stb? Hogyan csináljam?
Régen dédelgetett szándékom, hogy időt szenteljek annak is, hogy ezeket a finom női praktikákat átadjam. Az idő múlásával magam is tapasztalom, hogy azok a vonalak már nagyon nem mindegy hova kerülnek, milyen színek, tónusok szépítenek, a jól választott színek, finom vonalak hogyan nyitják meg a tekintetett és teszik sugárzóvá az arcot.
Ha szívesen sminkelné magát legalább a hétköznapokon, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá, jöjjön el egy egyéni sminktanfolyamra, ahol az ön arcára vonatkozó sminkelési szabályokkal, fortélyokkal megismertetem. Megmutatom az eszközök pontos használatát, aztán az otthoni gyakorlás akár az alkalmi sminkek készítésére is bátorságot adhat.

Az egy alkalmas, 2 órás egyéni sminktanfolyam 8.000 Ft

További árak

Tehát várom azokat a hölgyeket, akik szívesen használnák ezeket a finom női praktikákat, de a tudás és kézügyesség hiánya és gyakran silány termékekkel nem sikerül magukból kihozni a vágyott szépet. A két órás tanfolyamon megmutatom az egyéni arc-, szem-, szájformákhoz szükséges korrigáló és szépítő vonalak és a harmonizáló színek használatát. Begyakoroljuk a hova és hogyan tegyem ecsetvonásokat, és egyéb eszköz használati praktikákat, melyek biztosabb használatával bárki, bármelyik napon kihozhatja magából a hétköznapok legtöbbjét.

Akinek vannak eszközei, termékei hozhatja azokat is, de szívesen segítek annak a pár terméknek a megválasztásában mely szükséges az otthoni sminkek elkészítéséhez.