Szinte egy csoda részesének érezheti magát, a Dr Hauschka erősítő hátkezelés során. A kozmetikus kezei lassú mozdulatokkal köröket rajzolnak a vendég testére, anélkül, hogy erős nyomást fejtenének ki. Ennek ellenére képesek az izomzatot és a szöveteket mélyre hatóan ellazítani.

Bővebben

A Dr Hauschka erősítő hátkezelés során a titok a nyugodt mozdulatokkal végzett lágy érintésekben rejlik. Megszólítják a lelkünket és a testünket. Talán a lágyság az, ami meggyőzi az izmokat és a szöveteket, hogy feloldódjanak a védekezésre kész feszült állapotukból. Emellett nagy szerepe van a Dr Hauschka természetes kozmetikumokkal dolgozó kozmetikus tiszteletteljes gondoskodásának is. A kezelés egy átmelegítő lábfürdővel kezdődik. 

A kozmetikus ritmusosan lélegző kezei belemélyednek a szövetbe, majd finoman felengednek. A kozmetikus jól ismeri az emberi nyirokrendszert, és tudja, hogyan lehet a nyirokáramlást a helyes, méregtelenítést elősegítő irányba terelni.

A kozmetikus körkörös mozdulatokkal végigsimít a háton, karokon majd lefelé haladva végigvezeti a kezeit a lábak hátsó oldalán.

Végül a kozmetikus időt hagy arra, hogy a vendég kipihenje magát, szemére Dr Hauschka Szemfrissítő borogatást tesz, és meleg takaróba burkolja. Ebben a pihenési szakaszban cseng le az érintés hatása. Az emberben szétárad ellazultság érzése, amely tartós nyomot hagy a test memóriájában. Ajándékba adott idő, ami fontos ahhoz, hogy teljesen el tudjuk engedni magunkat.