Dr. Pál Gyógynövény-kozmetikumok

A Dr. Pál gyógynövény kozmetikumok a Kárpát-medencében őshonos gyógynövényekből származnak, hazánkban termesztett gyümölcsök, zöldségek adják a széles termék és hatás kínálatot.

A növények gyűjtési területei a termesztésüknek legideálisabb területekről származnak, ezzel is fokozva a növények beltartalmát, a hatásuk fokozása érdekében. A termékcsalád 40 féle gyógynövénye, zöldség és gyümölcs terméke minden kozmetikai problémára megoldást kínál.

Tisztító kezelés
Tini kezelés
Regeneráló kezelés

A gyártó cég koncepciója egyedülinek mondható a szépségiparban, ugyanis a termékbe csomagolt hatások mellet, melyek a növények biztosítanak, épp úgy számít a szakmailag felkészült szakemberekre, hogy a kozmetikai kezelésekben a kívánt hatás létrejöjjön. Minden termék egy-egy növény hatását képviseli, 3 féle változatban. Az ampullák 100 %-os tiszta növényi hatóanyag kivonatok, a zselék egy vizes közegbe csomagolt hatóanyag és a krémekben ugyanaz a növényi kivonat egy zsíros közegben tudja kifejteni hatását. A kozmetikus ismerve a növények gyógyító és szépítő tulajdonságait, valamint a bőr pillanatnyi állapotát felismerve, diagnosztizálva,készíti el a kíván eredményhez a megfelelő hatású, a kellően vizes, vagy épp testesebb, zsírosabb krémeket. Sőt, azok hatását még különböző növényi olajokkal is gazdagíthatja. Ezáltal minden vendég egyedi kezelésben, egyedi szépségápolásban vesz részt a számára kikevert termék kombinációval.

Tisztító kezelés

A bőr szennyeződések által való megtisztása után, mely a tej tonik használatával és finom szemcsés peelinggel végzek, a bőr felpuhítása következik. A meleg gőz finomam átmelegíti a bőrt, és a hő által nyílnak a zártabb természetű pólusok, mely nagyban megkönnyíti a bőr comedóktól való kitisztítását. Ezáltal kevésbé sérül a bőr a nyomkodás által, így gyorsabban tud majd az regenerálódni, valamint kevésbé lesz fájdalmas e tevékenység.

A nyomkodás után a bőr fertőtlenítése történik, és ezáltal véget is ér a kezelés kellemetlen része.

A tiszta és még nyitott bőr ilyenkor a legalkalmasabb a gyógyító hatóanyagok befogadására.

Ehhez egy gépi technikát is alkalmazok, mely a fény és hő terápiás hatásával segítem az elérni kívánt hatást.

A bőrtípusának és állapotának megfelelő hatóanyagot egy kellemesen meleg kezelőfej, mely nyitja, vagy épp nyitva tartj a pólusokat és a hajszálerek keresztmetszetét, segítségével juttatom be. Közben a látható fénytartomány piros és kék sávja apró impulzusokat bocsájt ki. A Piros fény egészen a hámréteg alsó rétegéig képes lehatolni. Itt található az un, bazális réteg, mely az új sejtek képződéséért felelős. Ennek a rétegnek a finom stimulálásával gyorsul a sejtképződés folyamata, mely a bőr nyomkodás utáni regenerációját gyorsítja, valamint az idősebb korosztályú vendégek esetében egyfajta sejtfiatalító hatást is kifejt.

A kék fény a faggyúmirigy mélységéig jut le, ahol un. corine baktériumok esetleges túl szaporodása okozhat a nyomkodás után utó gyulladásos folyamatokat. Ez a kék fény gátolja azok túlszaporodását, de egyfajta nyugtató hatást is kifejt. Miközben a kezelőfej finom melege folyamatosan biztosítja az aktív hatóanyag felvételt a bőr egyre mélyebb rétegébe.

Ezt követi egy összehúzó pakolás, mellyel zárjuk a külvilág felé túl nyitott pólusok állapotát.

A kezelés befejezéseként, a tiszta és megnyugodott arcbőrőn egy hatóanyagos masszázs következik, az arc-nyak. dekoltázs területét is érintve. A használt kozmetikumok a Dr Pál termékek esetében, mindig egyedi hatóanyag és textúra kombinációban vannak jelen. Igazodva a bőr pillanatnyi állapotához, az aktuális időjárási körülmények hatásainak kiegyensúlyozásához. A 20 perces masszázs során teljes mértékben segítjük a bőr.

a Dr Pál Gyógynövénykozmetikum tisztító kezelés 5.000 Ft

További árak

Tini kezelés

A tineedzserek arckezeléseinek esetében a fő hangsúly a arcbőr alapos letisztításán, de nem a magas alkohol tartalmú készítmények alkalmazásával, és a bőr pórusainak tisztátalanságának csökkentésén van.
A kezelés során az arcbőr letisztítása után a bőr gőzzel való felpuhítása következik, majd az időben is legjelentősebb rész, a comedók tisztítása. A fertőtlenítést követően a bőr állapotához leginkább szükséges hatóanyagok bejuttatása. Ezen a bőrtípusoknak számára a legfontosabb, hogy a bőr gyulladt állapotát csökkentsük, a nyomkodás utáni regenerációját gyorsítsuk, és sok esetben a korábbi túlzó alkohol tartalmú készítmények szárító hatása miatt a keletkezett vízhiányt is pótoljuk. Ehhez egy hő és fényterápián alapuló gépi kezelést használok, ahol a egy kellemesen meleg kezelőfej, mely nyitja, vagy épp nyitva tartj a pólusokat és a hajszálerek keresztmetszetét, segítségével juttatom be a kívánt hatóanyagot. Közben a látható fénytartomány piros és kék sávja apró impulzusokat bocsájt ki. A piros színű fény egészen a hámréteg alsó rétegéig képes lehatolni. Itt található az un. bazális réteg, mely az új sejtek képződéséért felelős. Ennek a rétegnek a finom stimulálásával gyorsul a sejtképződés folyamata, mely a bőr nyomkodás utáni regenerációját gyorsítja.
A kék fény a faggyúmirigy mélységéig jut le, ahol un. corine baktériumok esetleges túl szaporodása okozhat a nyomkodás után utó gyulladásos folyamatokat. Ez a kék fény gátolja azok túlszaporodását, de egyfajta nyugtató hatást is kifejt. Miközben a kezelőfej finom melege folyamatosan biztosítja az aktív hatóanyag felvételt a bőr egyre mélyebb rétegébe.

Mikor a gyógyító, regeneráló hatóanyagok a bőr mélyebb rétegébe jutottak, zárjuk a nyitott pórusokat, egy összehúzó pakolással, mely még mindig az összehúzó hatás mellett fertőtlenítő, nyugtató, regeneráló hatású anyagokat tartalmaznak.

A kezelés befejező fázisaként a enyhe finom hidratálása következik.

Az otthoni bőrápolás, melynek alkalmazott termékeiben szívesen nyújtok segítséget és a rendszeres kozmetikai kezelés együttes hatásával érhető el a gyulladt tini bőrök javulása, vagy szinten maradása.

Dr Pál Gyógynövénykozmetikumok tini kezelés 5.000 Ft

További árak

Regeneráló kezelés

Ebben a kezelés típusban a fókusz bőr idő előtti öregedésének késleltetése, a fáradt bőr regenerálása, a különböző hiányok kezelése, mint a bőr víz és zsírhiányának pótlása, a bőr rugalmasságának a fokozása áll.
A bőr alapos letisztítását a bőr felső elhalt hámrétegének eltávolítása után a bőr regenerációja követi. Az elhalt hámsejtektől megszabadult bőr a hatóanyagok befogadására teljesen nyitott. Egy gépi kezeléssel, mely a hő segítségével és a fény stimuláló hatásával együtt hat, juttatjuk a bőr mélyebb rétegébe, azokat a növényi anyagokat, mely a bőr hidratáltságát, ápolását biztosítja. A különböző hiányok, mint víz és zsírhiány, bár a felszínen keltenek kellemetlen pl. feszülő érzeteket, de a bőr mélyebb rétegeiben képződnek azok okai. Ezért fontos, hogy a regeneráló kezelések menetében törekszünk a mélyebb rétegekbe való bejutást, majd a kezelés második felében hatunk a bőr felső hámrétegére. Ettől válik a kezelés hatékonnyá, és időben is tartóssá.
Maga a maszírozás, mely az arc-nyak-dekoltázs területét foglalja magában, is hatóanyagos és nem csak masszázs krémekkel történik. Egyedi kombinációjú összeállításban, mely épp annyira lesz vizes vagy olajos fázisú, ahogy azt a bőr állapota kívánja. Azon hatóanyagok összeválogatásával, melyek a leginkább indokoltak.
Az általam végzett masszázs, inkább a kellemes hatást kívánja kifejteni, az arc finom érintésével, és közben egyfajta relaxáló hatás kifejtésével.

Dr Pál Gyógynövénykozmetikumok regeneráló kezelés 5.000 Ft

További árak